Laddar

Din datasäkerhet är vår prioritet


Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem
kommentarer
När besökare publicerar kommentarer på webbplatsen samlar vi in de data som visas i kommentarformuläret och även besökarens IP-adress och webbläsarens användaragentsträng för att upptäcka skräppost. En anonym sträng skapad från din e-postadress (även kallad hash) kan levereras till Gravatar-tjänsten för att se om du använder den. Gravatars sekretesspolicy finns här: https://automattic.com/privacy/. När du har godkänt din kommentar kommer ditt profilfoto att vara synligt för allmänheten tillsammans med din kommentar.

Vem är vi?
Vår webbplatsadress är: https://www.lindbergellen.se/


Media
Om du laddar upp bilder till webbplatsen bör du inte ladda upp bilder med inbäddad platsinformation (EXIF GPS). Besökare på webbplatsen kan ladda ner och extrahera all webbplatsinformation från bilder på webbplatsen.


Cookies
Om du lämnar en kommentar på vår webbplats kan du välja att lagra ditt namn, e-postadress och webbplats i cookies. Dessa är för din bekvämlighet så att du inte behöver fylla i din information igen när du skriver en ny kommentar. Dessa cookies kommer att pågå i ett år.
Om du besöker vår inloggningssida skapar vi en tillfällig cookie för att avgöra om din webbläsare accepterar cookies. Denna cookie innehåller inga personuppgifter och raderas när du stänger din webbläsare. När du loggar in kommer vi att ställa in en serie cookies och spara dina inloggningsinformation och val av skärmval. Inloggningskakor varar i två dagar, och skärmvalskakor varar i ett år. Om du väljer ”Kom ihåg mig” kommer din inloggning att pågå i två veckor. Om du loggar ut från ditt konto försvinner inloggningskakorna. Om du redigerar eller publicerar en artikel, kommer en ytterligare cookie att lagras i din webbläsare. Denna cookie innehåller inga personuppgifter och anger helt enkelt post-ID för artikeln du just har redigerat. Den går ut efter 1 dag.


Inbyggt innehåll från andra webbplatser
Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (som videor, bilder, artiklar etc.). Inbyggt innehåll från andra webbplatser uppträder på exakt samma sätt som om besökaren besökte den andra webbplatsen. Dessa webbplatser kan samla in data om dig, använda cookies, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med detta inbäddade innehåll, inklusive spåra din interaktion med inbäddat innehåll om du har ett konto och loggat in på webbplatsen.

Hur länge lagrar vi dina data
Om du publicerar en kommentar kommer kommentarer och deras metadata att behållas på obestämd tid. Detta är så att vi kan känna igen och godkänna alla uppföljningskommentarer automatiskt istället för att ha dem i en moderationskö. För användare som registrerar sig på vår webbplats (om någon) lagrar vi också den personliga information som de tillhandahåller till sin användarprofil. Alla användare kan visa, redigera eller radera sin personliga information när som helst (förutom att de inte kan ändra sitt användarnamn). Webbplatsadministratörer kan också visa och redigera den informationen.

Vilka rättigheter har du för dina data
Om du har ett konto på den här webbplatsen eller har lagt ut kommentarer kan du begära en exporterad fil som innehåller de personuppgifter som vi har om dig, inklusive all information du har tillhandahållit oss. Du kan också begära att vi tar bort all personlig information som vi har om dig. Detta inkluderar inte någon typ av data som vi är skyldiga att lagra av administrativa, juridiska eller säkerhetsskäl.

Var vi skickar dina uppgifter
Besökarkommentarer kan kontrolleras av en automatisk skräppostigenkänningstjänst.

Affiliate
Vi arbetar med anslutna webbplatser som ger bloggen en inkomst. När du klickar på en av våra rabattkoder eller erbjudanden får du en cookie i din webbläsare som spårar om du shoppar från en webbplats. Om du gör det kan vi få en procentsatsprovision commission ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *