Laddar

Nej, inte Bali!

För två år sedan kombinerade jag rabattkoder från hotels.com och expedia för att boka en resa till Bali. Resan var fantastisk, men jag satt några erfarenheter som jag skulle ha varit utan. Som vi alla vet har blivit extremt populärt under de senaste tio åren och ön har utvecklats från att vara ett paradis till att nu innehålla många turistfällor och vågade australier. Många undrar ofta om det fortfarande åker dit, eller om andra destinationer som Filippinerna, Östtimor eller någon av de andra indonesiska öarna bör övervägas.

Kort sagt är det definitivt fantastiskt att åka till bali, men det finns några zoner att undvika. Bali södra halvön kan undvikas. Gili brukade vara ganska trevlig, men nu är det också ett område som har utökats lite för mycket. Den norra sidan av Bali och mycket av Lombok har fortfarande en solid autentisk charm i kombination med en hög standard på hotell och mat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *