Laddar

Beroende på din telefon?

Måste erkänna att jag har varit mycket distraherad i sommar, ledsen för lite aktivitet! Jag har rest runt Norge, Spanien och USA och har tillbringat större delen av min tid på en digital detox. Jag köpte kort, hade en anteckningsbok med mig och kopplades helt bort. Det har varit helt fantastiskt! Jag måste säga att jag känner att jag har mer energi nu och är mer närvarande. Jag har undvikit vad som kallas digital trötthet, vilket helt enkelt är utbränningen av överbelastning av information. Nästa steg för mig är att ta reda på om jag kan hålla fast vid denna detox nu när vardagen börjar igen. De saker jag behöver testa är följande.

  1. Ingen telefon i sovrummet
  2. Mobilfri måndag (jag tar inte med min mobil till jobbet)
  3. Ingen telefon vid matbordet (vare sig det är på jobbet, restaurangen etc.) Vad tycker du fungerar bäst? Har du brutit något liknande?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *