Laddar

OnePlus 7 Pro är oslagbar!

I år tillkännager vi OnePlus 7 Pro för årets telefon. 7 Pro kombinerar iögonfallande design med blåsande prestanda, en unik, supermjuk skärm och ett mångsidigt kamerasystem. Det är en helt fantastisk telefon och det bästa är att telefonen kostar tusentals dollar mindre än konkurrenterna. 7 Pro är en betydande uppgradering över orgel 6T, till stor del tack vare den nya 6,7 ​​tum, 90Hz-skärmen. En lysande, högfrekvent OLED-panel som låter dig bläddra bland appar eller textpistoler som smör. Det är kanske den snabbaste Android-telefonen på marknaden, delvis tack vare den höga skärmhastigheten, men också för att den har en avancerad processor och gott om RAM-minne att arbeta med. OnePlus-programvaran är också blixtsnabb och enkel att använda.

Där 7 Pro inte klarar sig så bra är det i ett överraskande område: kamerans system med tre objektiv ger en mängd olika perspektiv och brännvidder att använda, men det tar i slutändan inte så bra bilder som en iPhone, Google Pixel eller Samsung Galaxy S10. 7 Pro saknar också någon officiell vattenbeständighet och bedömning av trådlös laddning, som båda är standardutrustning på avancerade telefoner just nu. Det har också gjorts många rapporter om olika problem med 7 Pro-pekskärmen sedan den lanserades, inklusive några som vi har sett oss själva.

OnePlus har släppt mjukvaruuppdateringar för enheten för att hantera många av de rapporterade buggarna, och vi kan bekräfta att den senaste uppdateringen vid tidpunkten för den här artikeln hanterar problemet med ”fantom touch” på våra sökrobotar. Sammantaget, om du inte är extremt speciell med din kamera eller trådlös laddare, gör 7 Pro: s hastighet, programvara, display och pris det till en enkel vinnare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *