Laddar

Kostymtips!

När fler och fler kontor väljer affärsklänningskoder förstår vi att män inte kommer att tömma sina bankkonton i en viss färg. Men då tror vi att varje man borde ha provat en ordentlig kostym minst en gång i sitt liv.

Lyckligtvis behöver du inte spendera så mycket pengar eftersom du kan göra att kostymer under 5 000 ser bra ut, om inte bättre än de dyrare. Först måste du veta hur du letar efter billiga kostymer. Undvik till exempel blanka syntetfibrer och jämför dig med stora kedjor som erbjuder ett medvetet erbjudande av moderna kostymer. Du måste också kontrollera försäljningsavsnittet. Det är lätt att få en kostym för $ 4 000, men från början 8 000 $ när du har fått kostymer, det finns trick du kan göra för att de ska se mycket bättre ut. Lägg dina ärmar i en perfekt värld, du skulle ha spenderat 1000 på din skräddare för att få alla detaljer anpassade till dig. Detta inkluderar svälja. Du bör ha en liten och avsmalnande klämma och inte hänga i armarna medan du ger dig tillräckligt med flexibilitet för att göra det om det behövs. Byt ut knapparna Billiga kostymer kommer helst med blanka plastknappar som lätt går sönder eller går vilse efter en ganska hektisk dag. När du har en byrå, be honom / henne att byta ut knapparna med riktiga horn. Helt enkelt, en stor uppgradering Lägg till en manschett i vristen. Inte bara ska din kostym ge dig byxor som är lämpliga och inte skadade på kanten när du böjer, men han måste också fixa en manschett på 10 cm, men de är i aktion. Man ser inte ofta den detaljerna på kostymer, så det är därför det ser dyrt ut.

Försökt monokromatisk stil Att arbeta med en begränsad palett när du väljer en skjorta, slips och skor är modernt som tenderar att få kostymens tyg att se rikare och skarpare ut. Byt färger och mönster i varje färg för att skapa djup. Den så kallade 202-nivån: lägg till något som ett fyrkantigt fickmönster eller en stressresväska till en annan färg. Avsluta med dyra skor Få riktiga klädskor som håller länge och inte är så dyra. Du hittar fantastiska erbjudanden i webbutiken och letar efter bra matchande skor som kan bäras under en lång tidsperiod med god hållbarhet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *