Laddar

Öka din produktivitet nu! Använd dessa tre steg

  1. Välj det bästa verktyget. Det första steget här är att inse att Apple inte är vad det var. De tillverkar inte många nya produkter längre utan förfinar den befintliga produkten och låtsas att de har kommit med en fantastisk ny innovation (pekfältet? Vad fan). Vi på GoGoo skriver från Microsoft Surface-surfplattor. Det är helt enkelt en bättre design, en mer kostnadseffektiv produkt (används en Microsoft-rabattkod) och Windows 10 är bara bättre än macOS. Microsofts funktioner, som genvägsskärmen, är bra när du arbetar med bara en skärm. I länken ovan kan du få tillgång till de senaste Windows-rabattkoderna och rabatterna. Erbjudandena uppdateras flera gånger i månaden, så se till att klicka på länken så ofta du kan för att se vad som är tillgängligt.
  2. Din inkorg är en uppgiftslista som skapats av andra – för dig. De flesta som arbetar i lednings-, ledarskap- och försäljningspositioner är välbevandrade i att fångas i sin inkorg. Du kan enkelt spendera en hel dag på att reagera på varje e-postmeddelande som landar i din inkorg. Det bästa sättet att hantera en sådan situation är att avsätta 3 specifika tider under dagen när du kontrollerar dina e-postmeddelanden i 30 minuter. Spendera inte mycket tid på intro / extro, svara så ofta som möjligt med enkla ord eller fraser. Alla e-postmeddelanden som kräver en tråd med mer än fem e-postmeddelanden måste retas på telefonen eller ansikte mot ansikte. Använd också Gemses föreslagna svar, det sparar mycket tid!
  3. Din telefon är en apa. Det är ohanterligt, underhållande och om du inte uppmärksammar kommer det att ta upp 100% av din uppmärksamhet. Det finns huvudsakligen två saker som kan göras för att förhindra att telefonen tar över. 1- Placera din telefon på en plats där du inte kan nå den inom tre sekunder. Ofta, plocka upp telefonen nästan som en reflex, om telefonen är i din väska eller på ett annat bord lite längre bort, bryter du denna naturliga reflexprocess. 2 – På vardagar, avinstallera roliga appar (insta, fb, snap, etc.) Byt vidare från Messenger till WhatsApp eller Signal. Messenger låter dig inte stänga av aviseringar, vilket får appen att störa mer. WhatsApp och signal är båda krypterade så ingen har tillgång till att använda dina meddelanden för att visa annonser.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *