Laddar

Fem steg för att läsa mer :)

Nummer 1! Använd vår rabattkod när du handlar från adlibris 😉

20% Rabattkod hos Adlibris!

Adlibris har alltid Nordens bästa urval till de lägsta priserna! I deras bokoutlet får du upp till 87% rabatt och de senaste böckerna i paperback erbjuds ofta för 2 för 79 kronor!

20% Rabattkod hos Adlibris!

Adlibris har alltid Nordens bästa urval till de lägsta priserna! I deras bokoutlet får du upp till 87% rabatt och de senaste böckerna i paperback erbjuds ofta för 2 för 79 kronor!

Nummer 2. Lämna inte hemmet utan att ha en bra bok med dig. Abraham Lincoln hade alltid en bok med honom som barn. Även när han arbetade i fältet fanns det en bok i fickan eller i hans säck så att han kunde stanna och läsa lite i slutet av varje rad spannmål. Om vi ​​följer hans exempel, läser vi mer.

Nummer 3. Låt dina öron göra jobbet åt dig. Att köra bil medan du läser är opraktiskt och farligt och det är lätt att snubbla tvärs över gatan när du vänder dig till nästa sida. Men att köra eller gå på gatorna är helt bra när du lyssnar på ljudböcker. Detsamma gäller shopping, trädgårdsskötsel, dammsugning, pendling och matlagning. Vi tappar vissa detaljer när vi delar vårt fokus, men alla som har lyssnat på en ljudbok på väg till jobbet vet att vi får mycket mer än vi förväntat oss.

Nummer 4. Sätt ett mål! Det är svårt att nå ett mål du inte har. Gör dina mål SMART (google it).
Om du är en kille som är motiverad av specifika mål, kan du välja ett visst antal böcker om året, eller säga att du från och med nu måste läsa en halvtimme varje dag. Det är inte farligt om du inte når ditt mål. Förra året lyckades jag nå mina mål eftersom de var SMART;)

Nummer 5. Läsning blir roligare när du kan dela upplevelsen med andra! Gå med i en bokklubb. Odla läshobbyen
Precis som fotboll blir mer spännande om du vet lite om laget som spelar, blir läsning mer spännande om du vet lite om böckerna du läser. Kanske hade boken en mycket sjuk historia eller haft en rolig inverkan på världen. Diskutera litteratur med vänner. Om du vill gå ett steg längre, kan du läsa recensioner eller hålla föreläsningar på det närliggande biblioteket?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *